Openingsuren: Ma – Vrij: 09.00u tot 18.00u (ENKEL OP AFSPRAAK)

Kwaliteit en vakmanschap voor al uw binnen- en buitenschrijnwerken tegen de scherpste prijzen op de markt

Op zoek naar hoogwaardige materialen en professionals voor rolluiken, rolpoorten, screens, veranda’s, vliegenramen, pergola’s, terrasoverkappingen, sectionale poorten en nog veel meer? U bent bij Profisol aan het juiste adres!

AL ONZE AANVERWANTE PRODUCTEN

Wij bieden totaaloplossingen en een zeer breed gamma aan producten en diensten
rolluiken

Rolluiken

Voor de beste rolluiken in Antwerpen, moet u bij Profisol zijn voor traditionele rolluiken, voorzetrolluiken en opbouwrolluiken. Zo zorgen wij dat alles altijd perfect past. Wij verhogen uw wooncomfort met kwalitatieve producten en uitstekende afwerking.
screens

Screens

Onze screens zorgen voor het vermindering van zonnestralen en zorgen tevens voor maximale privacy. Een reductie van schadelijke UV-stralen tot 85-90% en zeer onderhoudsvriendelijk met behoud van zicht naar buiten. Bij ons vindt u een perfect passend doek dat past bij uw interieur en exterieur.
vliegenramen

Vliegenramen

Ongewenste bezoekers zoals muggen en insecten blijven buiten met onze vliegenramen of horsystemen die in verschillende formaten en vormen komen. Dit is een essentiële aanvulling van uw woning of bedrijfspand. Dit praktisch en effectieve oplossing zorgt voor een hoger wooncomfort.
terrasoverkappingen

Terrasoverkappingen & Pergola's

Profisol creëert een overdekte buitenruimte zodat u heel het jaar door kan genieten van uw terras. Onze hoge en onovertroffen reputatie binnen terrasoverkappingen en pergola’s zorgt voor ons groot marktaandeel. Wij bieden verschillende dakvormen en individuele mogelijkheden aan.
verandas

Veranda's

Wij ontwikkelen veranda’s die in perfecte stijl en harmonie staan met uw woning of bedrijfspand. Leefveranda, pergola, horeca veranda en meer. Onze professionele vakmensen verzorgen jaarlijks een groot aantal veranda’s in heel België.
sectionalepoorten

Sectionale Poorten

Profisol beschikt over verschillende oplossingen binnen het sectionale poorten segment. Of het nu voor garagepoorten, schuifpoorten of op maat oplossingen gaat, wij bieden alle horizontale en verticale poorten aan en dit tevens volledig geautomatiseerd voor een maximale bedieningscomfort.
zonnetenten

Zonnetenten

Met de zonnetenten van Profisol zorgt u voor het ideale klimaat en lichtbeheersing van uw woning.
lamellendak

Lamellendaken

Een lamellendak, terrasoverkapping met lamellen of overkapping met lamellen zorgt voor een plek waar u heerlijk kan ontspannen. Contacteer Profisol voor meer info.
verandazonweringen

Verandazonweringen

Met een veranda zonwering op maat van Profisol past u de temperatuur op uw veranda eenvoudig aan.

Constructieve buitenschrijnwerken diensten op maat!