Openingsuren: Ma – Vrij: 09.00u tot 18.00u (ENKEL OP AFSPRAAK)

Kwaliteit en vakmanschap voor al uw binnen- en buitenschrijnwerken tegen de scherpste prijzen op de markt

Op zoek naar hoogwaardige materialen en professionals voor rolluiken, rolpoorten, screens, veranda’s, vliegenramen, pergola’s, terrasoverkappingen, sectionale poorten en nog veel meer? U bent bij Profisol aan het juiste adres!

AL ONZE AANVERWANTE PRODUCTEN

Wij bieden totaaloplossingen en een zeer breed gamma aan producten en diensten
rolluiken

Rolluiken

Voor de beste rolluiken in Antwerpen, moet u bij Profisol zijn voor traditionele rolluiken, voorzetrolluiken en opbouwrolluiken. Zo zorgen wij dat alles altijd perfect past. Wij verhogen uw wooncomfort met kwalitatieve producten en uitstekende afwerking.
verandas

Veranda's

Wij ontwikkelen veranda’s die in perfecte stijl en harmonie staan met uw woning of bedrijfspand. Leefveranda, pergola, horeca veranda en meer. Onze professionele vakmensen verzorgen jaarlijks een groot aantal veranda’s in heel België.
vliegenramen

Vliegenramen

Ongewenste bezoekers zoals muggen en insecten blijven buiten met onze vliegenramen of horsystemen die in verschillende formaten en vormen komen. Dit is een essentiële aanvulling van uw woning of bedrijfspand. Dit praktisch en effectieve oplossing zorgt voor een hoger wooncomfort.
terrasoverkappingen

Outdoor Living

We zijn gepassioneerd over het transformeren van buitenruimtes in ware oases van comfort en stijl.
sectionalepoorten

Sectionale Poorten

Profisol beschikt over verschillende oplossingen binnen het sectionale poorten segment. Of het nu voor garagepoorten, schuifpoorten of op maat oplossingen gaat, wij bieden alle horizontale en verticale poorten aan en dit tevens volledig geautomatiseerd voor een maximale bedieningscomfort.

Constructieve buitenschrijnwerken diensten op maat!